OM BLOGGEN

Velkommen til bloggen! Denne blog har til formål at rumme mine interesser, oplevelser, tanker og måske frustrationer. Bloggen vil hovedsageligt tage udgangspunkt i historiske emner på den ene eller anden måde. Det kan være alt fra det, der lige falder mig ind til rejsebeskrivelser, historiske oplevelser, boganmeldelser og aktuelle emner.

Det er en personlig blog. Derfor er den navngivet efter mig selv. Undertitlen på bloggen har jeg valgt at kalde Arkivstøv, Sørøverhistorier og Tyrkertro, da disse repræsenterer de vigtigste dele af mine interesser, som kommer til at fundere bloggens indhold. Arkivstøv hentyder til min uddannelse, og Sørøverhistorie for min særlige historiske interesse inden for pirateri og kaperi. Så til sidst Tyrkertro som repræsenterer mine rødder og interesse for de tyrkisktalende folkeslags historie og sprog.

Holdninger er subjektive. Det er mine indlæg sikkert også. Derfor er det helt okay, at være uenig med mig. Bloggen giver mig en vis frihed, og den tænker jeg mig at nyde godt af. Der kan forekomme fejltagelser i mine indlæg, hvilket kan medføre at det ”rigtige” ikke står skrevet. Desuden har mine indlæg på ingen måder relation til min nuværende eller tidligere arbejdspladser.

Alt indhold på bloggen må gerne anvendes, men i ikke-kommercielle sammenhænge og på betingelse af, at der bliver krediteret.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Befæstningsdagen på Gladsaxefortet 2018

Laver Kasakhstan "en Usbekistan"?

At blive far...