Ohøj!

Jeg har længe haft i tankerne at starte en hjemmeside eller blog. Hvad temaet skulle være, eller hvad indholdet skulle omfatte, spekulerede jeg over noget tid. Jeg kunne ikke tillade mig at vente mere og udskyde det længere. Nu måtte skrivehestene for alvor piskes og tæmmes!

Jeg har valgt at holde temaet simpelt. Jeg har besluttet mig for at oprette en personlig blog, hvor jeg ganske enkelt vil skrive om mine interesser, oplevelser og tanker. Mine indlæg vil have udgangspunkt i min historie- og arkivfaglige interesse. Læs evt. mere på 'Om bloggen' eller 'Om mig'.

Jeg har siden min barndom haft interesse for historie, og har været nysgerrig på at lære noget nyt. Min nysgerrighed har skabt undringer og spørgsmål. Svar har bragt til nye og flere spørgsmål med sig. Derfor har jeg altid stræbet efter at finde svar på disse spørgsmål. Her på bloggen vil jeg forsøge at nedskrive aspekter fra min evige nysgerrighed.

Snart vil jeg dele mit første indlæg her på bloggen. Jeg håber, at du vil læse med fremover.

Yusuf.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Kølnervand - Kolonya

Tyrkiets elbil - TOGG

Det Tyrkiet der splitter – En politisk samtidsanalyse